Недвижими имоти Ронева Недвижими имоти Ронева
BG EN IT RU

Тел.: 0888 658 118


-ВИД ИМОТ

НОВИНИ / АКТУАЛНО

• Актуално 2


РЕКЛАМА / ПАРТНЬОРИ


Рекламно поле
 
Вие сте в: Област Варна / гр. Девня / Къща
Реф № 80142


Уважаеми клиенти,

На вашето внимание представяме един различен и рядко срещан имот, а именно обществена баня, превърната в къща за живеене.

Тази отличителна къща се намира в гр. Девня, кв. Повеляново и след като дълги години е изпълнявала ролята на обществена баня, е привлякла вниманието на настоящите собственици, които са видяли голям потенциал в имота и след значителни реконструкции са го преобразували в къща за живеене.
Жилищната площ е разгърната на едно ниво и се състои от просторни входни антрета, изключително просторна всекидневна с кухненски бокс с площ 34 кв.м., към нея перално помещение и тоалетна, голяма родителска спалня с площ 15 кв.м., още две по-малки спални и просторна баня. От всекидневната има излаз на веранда към вътрешния двор на къщата.
Усещането за простор и обем в помещенията се подсилва от височината на таваните, която е 3 метра.

На ниво сутерен има две помещения с прозорци, едното, от които е с по-голям размер и може да се използва за килер, работилница, зала за събирания, зала за спорт и игри, TV стая. В по-малкото помещение има камина, която е захранвала банята с топла вода и сега може да играе ролята на стая за събирания и др.

Постройката е изключително масивна, като външните стени са от три реда единични тухли. Покривът е в добро състояние, прозорците са с PVC дограма, има поставени интериорни врати. 
Къщата се намира на изключително удобно място с в близост до центъра на кв. Повеляново. Парцелът с площ 870 кв.м. е равен, с правилна форма и с овощни насъждения. 

Постройката би могла да изпълнява и функции на къща за гости, хотел, заведение и др. 

Кв. Повеляново се намира на 20 км. от Варна и достъпът до него е по три алтернативни маршрута, единият от които е магистрала и времето за пристигане е 7-10 минути. 
Кварталът е добре благоустроен, има няколко хранителни магазина, единият от които денонощен, детска градина, училище, стадион, новоизграден парк, аптека, хотел, заведение за хранене, сладкарница и др. Голямо удобство за живущите е редовния междуградски транспорт до Варна, който е на всеки час. По този начин много работещи и учащи могат да се възползват от близостта и удобствата на големия град.

При избор на имот винаги може да разчитате на безплатна консултация от специалистите от РОНЕВА ООД. Предлагаме също така и съдействие за отпускане на банков кредит и помощ при сключване на сделки и подготвяне на нужната документация.


ОФЕРТА №80142
www.roneva.bg


  гр. Девня, Къща, Къща

Цена: 60000 €


Реф № 80142
Регион: Област Варна
Местоположение: гр. Девня
Вид: Къща
Размер: 150 кв.м.
Етажност на сградата: 1
Кухненски бокс: 1
Спални: 3
Дневна/хол: 1
Тоалетна: 1
Баня и тоалетна: 1
Тип строителство: тухла
Размер на двора: 870
БРОКЕР
Мая Дьоч / Maya Doetsch
maya.doetsch@roneva.bg
+359893658118

Запитване за оферта 80142

Име:*
Град:*
E-mail:*
Тел.:
Коментар:*
captcha
Запознат съм и съм съгласен с "Политика за защита на личните данни" *МЕНЮ

Начало
За нас
• Контакти


ИНФОРМАЦИЯ

• Услуги
• Рентакар
• Партньори
• Кариери
• Актуално
• Защита на личните данни


Facebook

тел: + 359 888 658 118
Варна, ул. Железни Врата 37А
roneva@abv.bg
office@roneva.bg
2024, Всички права запазени.