Недвижими имоти Ронева Недвижими имоти Ронева
BG EN IT RU

Тел.: 0888 658 118


-ВИД ИМОТ

НОВИНИ / АКТУАЛНО

• Актуално 2


РЕКЛАМА / ПАРТНЬОРИ


Рекламно поле
 
Вие сте в: гр. Варна / Изгрев / Пром. помещение
Реф № 23400


 Уважаеми клиенти, 
Представяме на Вашето внимание сграда със смесено предназначение. Проектирани за офиси, производствени, складови, битови и сервизни помещения, паркинги, площите са подходящи за широк спектър дейности. Въведен е в експлоатация през месец май 2011 година и изпълнен според всички изисквания и нормативни документи. Отличната локация дава възможност за бързо достигане до всяка точка на града.

НИВО ОФИСИ: обща площ- 255 квадратни метра и представлява 9 помещения, завършени с ламинат на пода, стени и тавани с гипсова мазилка, боядисани, осветителни тела, силно и слаботокови инсталации, дограма “дъб” с цветни стъкла и двуосово отваряне, подготовка за климатици. По проект се обособяват като приемна, работни помещения, ръководни офиси, столова, счетоводство, стая за отдих, както и съответните сервизни помещения, дамски и мъжки тоалетни и битовки. Разположението на сградата осигурява наличие на слънчева светлина през целият ден. Разполага с тераса с югоизточно изложение.
Цената за покупка на НИВО ОФИСИ с обща площ 255 квадратни метра е 109 650 евро без ДДС


НИВО АТЕЛИЕ :обща площ - 214 квадратни метра и представлява едно цяло помещение с обособено по-малко в него с площ 45 квадратни метра. Височината на ателието е 3.20 с портална голяма врата, удобна за товарно-разтоварна дейност. Помещенията са завършени с теракот на пода, стени и тавани с гипсова мазилка, боядисани, осветителни тела, силно и слаботокови инсталации, дограма “дъб” с цветни стъкла и двуосово отваряне, подготовка за климатици. Освен порталната врата, ателието има достъп и от централният вход на сградата, както и излаз към вътрешен двор зад нея.


НИВО СУТЕРЕН :обща площ -365 квадратни метра, височина 3.20 метра и представлява няколко помещения с различно предназначение, склад, гаражни места, маневрено пространство, английски двор, вентилация в гаражите. Разполага със завършени баня, тоалет и просторна битовка, удобна за гардероб с работно облекло и преобличане на персонала. От фронталната страна е реализиран подход за автомобили с дистанционно управляема врата.
Цената за покупка на НИВО АТЕЛИЕ и НИВО СУТЕРЕН с обща площ 580 квадратни метра е 214 600 евро без ДДС


Цената за покупка на трите етажа: НИВО ОФИСИ, НИВО АТЕЛИЕ, и НИВО СУТЕРЕН с обща площ 835 квадратни метра е 275 550 евро без ДДС.


При избор на имот винаги може да разчитате на безплатна консултация от специалистите от РОНЕВА ООД.
Предлагаме също така и съдействие за отпускане на банков кредит, помощ при слючване на сделки и подготвяне на нужната документация!

Реф № 23400
WWW.RONEVA.BG
  Изгрев, Пром. помещение, Офис, Склад

Цена: 109650 €


Реф № 23400
Регион: гр. Варна
Местоположение: Изгрев
Вид: Пром. помещение
Размер: 835 кв.м.
Етажност на сградата: 3
Година на построяване: 2011
Отопление: електричество
Тип строителство: тухла
Панорама:
Състояние: добро

Гараж
ПаркомястоБРОКЕР
Rosen Vlaev
roneva@abv.bg
0888658118

Запитване за оферта 23400

Име:*
Град:*
E-mail:*
Тел.:
Коментар:*
captcha
Запознат съм и съм съгласен с "Политика за защита на личните данни" *МЕНЮ

Начало
За нас
• Контакти


ИНФОРМАЦИЯ

• Услуги
• Рентакар
• Партньори
• Кариери
• Актуално
• Защита на личните данни


Facebook

тел: + 359 888 658 118
Варна, ул. Железни Врата 37А
roneva@abv.bg
office@roneva.bg
2020, Всички права запазени.