Недвижими имоти Ронева Недвижими имоти Ронева
BG EN IT RU

Тел.: 0888 658 118


-
ЛУКСОЗНИ ИМОТИ

Тристаен апартамент
ПРОДАЖБА

№ 80084 Тристаен; Център;
378000 €
НАЕМ

№ 10007 Многостаен; Център;
1200 €
нов, луксозен апартамент
НАЕМ

№ 23100 Тристаен; Цветен ;
380 €
Къща  222м2 с двор 400м2
ПРОДАЖБА

№ 50030 Къща; Бриз;
185900 €
ВИД ИМОТ

НОВИНИ / АКТУАЛНО

• Актуално 2


РЕКЛАМА / ПАРТНЬОРИ


Рекламно поле
 

Агенция за недвижими имоти Ронева - Варна

ЗА НАС
Основана през 2004-та година, „РОНЕВА“ООД е вече добре познато име на пазара на недвижими имоти с утвърдено място сред лидерите в бранша.
Основна дейност на фирмата е посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти и уреждане на наемни отношения.
За да задоволи все по-нарастващите изисквания на своите клиенти, фирмата извършва и редица съпътстващи дейности: проектиране и строеж на фамилни къщи, строително-ремонтни и довършителни дейности, отдаване на коли под наем, транспортни и логистични услуги, правно и счетоводно оформяне на сделките с недвижими имоти и други.
Настоящата динамика на пазара на недвижими имоти изисква гъвкавост и индивидуален подход за удовлетворяване на високите изисквания на клиентите. Затова фирмата отделя специално внимание при обучението на своя екип от специалисти с цел компетентно посредничество между продавачите и потенциалните купувачи или наематели на недвижима собственост.
Брокерите на фирма „РОНЕВА“ООД ще ви осигурят договорно оформяне на сделките за наем и покупко-продажба на недвижими имоти, правна и юридическа консултация относно актуалното състояние на обекта на покупко-продажба или наемане, съдействие за гъвкаво финансово обезпечаване на бъдещите сделки – всичко това е с цел да ви ориентират, да отговорят на всички ваши запитвания, да ви дадат съвети и препоръки на базата на своя опит и познания.
По желание на клиента, фирмата изпълнява широка гама от строително–ремонтни дейности за довършване, реновиране или подобряване на състоянието на имота. Ексклузивно предлагаме и цялостно проектиране и строеж на сгради – предимно фамилни къщи в извънградски райони, вилни и ваканционни имоти - по поръчка на клиента или по проекти на фирмата.
Отдаването на коли под наем е съпътстваща дейност, с която фирмата осигурява на своите клиенти удобство за лесно и икономично придвижване. Фирмата предлага и собствен транспорт на хора и товари, както и широка гама от логистични услуги на територията на страната и извън нея.
„Ние сме зелени” е нашето мото: цялата ни дейност е базирана на добрите практики за прилагане на енергоспестяващи технологии, оптимизиране разхода на ресурси и др. с цел опазване на природата и околната среда.
Всичко това показва нашите конкурентни предимства пред останалите фирми в бранша, които мотивират нашите клиенти и партньори да ни търсят отново и да изпращат положителни отзиви за нашата дейност. Мисия - Проактивен и индивидуален подход при работата с клиентите; - Осигуряване на отлично, комплексно, компетентно обслужване на клиентите в съответствие с техните изисквания и потребности; - Социална отговорност; - Еко-ориентация и фокус върху намаляване на разходите за енергия и опазване на околната среда.

Стратегия
Нашата стратегическа цел е разширяване на пазарния дял посредством интеграция на различни дейности, диверсификация, фокус върху специалните изисквания на различните пазарни сегменти и др.

 Партньори:

WWW.SIREGEST.IT   „BalkanFerro”ЕООД - Варна, „O.M.A.” – Italy, „CBMI” – China,

„Propelor” - Бургас, „Bupar Union” - Румъния, „Sinoma” – China, „T.C.Impianti” – Italy,
„Altoklima” - Варна, „Autocom” – Бургас, „Екип” – Варна,  и др

ПРЕПОРЪЧАНИ ИМОТИ разгледайте всички

Двустаен апартамент
ПРОДАЖБА

№ 80174 Двустаен; Виница;
48000 €
Автосервиз под наем
НАЕМ

№ 40158 Автосервиз; Изгрев;
750 €
Двустаен апартамент
ПРОДАЖБА

№ 80069 Двустаен; м-т Пчелина;
46350 €
Гараж / паркомясто
ПРОДАЖБА

№ 71107 Гараж/Паркомясто; Трошево;
89500 €
Мезонет
ПРОДАЖБА

№ 40454 Мезонет ; ЗК Тракия;
144200 €
Спалня и дневен тракт
ПРОДАЖБА

№ 30251 Двустаен; Виница;
93312 €
Двустаен апартамент
ПРОДАЖБА

№ 71129 Двустаен; Възраждане 4;
75900 €
Двустаен обзаведен апартамент
ПРОДАЖБА

№ 23005 Двустаен; Възраждане 1;
67000 €
Отличен двустаен апартамент
ПРОДАЖБА

№ 80116 Двустаен; м-т Кабакум;
141900 €

МЕНЮ

Начало
За нас
• Контакти


ИНФОРМАЦИЯ

• Услуги
• Рентакар
• Партньори
• Кариери
• Актуално
• Защита на личните данни


Facebook

тел: + 359 888 658 118
Варна, ул. Железни Врата 37А
roneva@abv.bg
office@roneva.bg
2024, Всички права запазени.
Уеб дизайн Варна: e-Web.bg
<< Към мобилната версия >>